Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Pedicure salon


 

In januari 2024 is de salon verhuisd naar een grotere ruimte in Ommen.

 

In de vernieuwde praktijkruimte hebben we niet alleen aandacht besteed aan functionaliteit en hygiëne, maar ook aan uw comfort.
Neem plaats in onze comfortabele elektrisch verstelbare stoel (zelfs uitgerust met stoelverwarming) en geniet van een ontspannen sfeer terwijl uw voeten verzorgd worden
We hebben zelfs aan de koffieliefhebbers gedacht! Ontspan met een heerlijk kopje koffie terwijl uw voeten worden verwend.
Wij verwelkomen je graag!

 

Heb je last van voetklachten, wil je mooi gelakte nagels of ben je toe aan een ontspannende voetmassage maak dan een afspraak via de groene knop "Afspraak maken". Heb je vragen , dan kun je hier contact opnemen.


Waarom een pedicure behandeling

Sommige mensen denken dat een pedicure er alleen is om nagels te lakken, maar niets is minder waar. Uiteraard kun je bij Belos Pés pedicure ook terecht voor een mooie gellak op je teennagels, maar ook voor veel verschillende soorten voetproblemen kun je bij Belos Pés je voeten laten behandelen zoals:

- Eeltvorming

- Likdoorns
- Schimmel-/kalk nagels
- Ingegroeide nagels
- Kloven
- Advies over het knippen van de nagel
- Advies over voetverzorging


Wat kun je verwachten

Kundig advies over hoe je je voeten het beste kunt verzorgen, en hoe je de klachten kunt voorkomen zodat deze niet meer terugkeren. Indien nodig zal ik in een of meerdere behandelingen er voor zorgen dat de klachten die je ervaart, weg zijn. Als ik je niet kan helpen met bepaalde voetklachten, dan zal ik je doorverwijzen naar een specialist of arts. Ik gebruik alleen professionele instrumenten. Verder houd ik mijn kennis en kunde up to date door cursussen en trainingen te volgen zodat ik mijn klanten altijd de beste behandeling kan geven


Verschillende behandelingen

Je hoeft natuurlijk niet alleen naar een pedicure toe voor voetklachten of een cosmetische voetbehandeling. Ook voor een heerlijk ontspannende voetmassage kun je je voeten laten verwennen door Belos Pés. Deze behandeling heet ‘Spa pedicure’. Hierbij kun je denken aan een fijn voetenbadje, hierna een heerlijke voetscrub om de dode huidcellen van je voeten te verwijderen, vervolgens een ontspannende massage gevolgd door een voedende voetcrème, en je voeten voelen weer als herboren. Klik op de link voor een overzicht van alle behandelingen en tarieven


Verzorging van de voeten

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar verzorging van je voeten is enorm belangrijk. Jouw voeten dragen het hele lichaam en brengen jou overal naartoe. Het is daarom belangrijk om altijd goede passende schoenen te dragen, maar ook om ze goed te verzorgen. Een dagelijkse massage met een lekkere scrub en een voetcrème kan al wonderen doen. Zorg er ook voor dat je elke dag schone sokken aan doet en na het wassen je voeten goed drogen, met name tussen de tenen. Wil je meer advies hierover? Neem contact op met pedicure salon Ommen. 


Gellak of nagellak op teennagels

 

Zoals eerder al genoemd, lak ik ook teennagels. Dit kan met een gewone nagellak maar ik werk ook met een gellak. Deze blijft minimaal twee weken op de nagels zitten. Dit is dus ideaal in de zomer wanneer je vaak open schoenen of slippers draagt. Dan heb je er geen omkijken naar en twee tot drie weken lang mooie nagels. Een gellak is zelf wat lastig te verwijderen, maar hiervoor kun je ook bij mij terecht. Ik heb veel verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Ik gebruik hiervoor het merk; Andreia Professional.


Meer over gellak behandelingen

 

Hieronder zie je een impressie van het resultaat van een gellakbehandeling in de pedicure salon en een video impressie van het kleurenaanbod en resultaat:


Wil je meer foto's zien van de salon of van mij in actie, bekijk dan het fotoalbum

E-mailen
Bellen
Map