Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Nagelreparatie met Gelacy 

Bij het repareren van de nagel (ook wel nagelprothese genoemd) wordt een techniek gebruikt waarbij een gedeelte of de gehele natuurlijke nagel wordt vervangen door een kunstnagel. De nagel wordt gerepareerd door het aanbrengen van het middel Gelacy. Dit middeltje ziet er heel natuurlijk uit en sluit goed aan op je eigen nagel. Na een behandeling met Gelacy krijg je een egale nagel terug en kun je niet zien dat deze gerepareerd is.

Esthetisch of medisch?

Het repareren van de nagel met Gelacy heeft niet alleen een esthetische functie. Natuurlijk ziet het er mooier uit, maar het heeft tevens een medische functie namelijk; het middeltje zorgt er voor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen blijven behouden. Ook voorkomt het dat het nagelbed op een verkeerde manier gaat opgroeien wat voor blijvende nagelvergroeiingen of ingroeiingen kan zorgen.

Verschillende kleuren

Het fijne van dit middeltje is, dat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren zodat er altijd een kleur is die bij jou past. Wij zullen dan samen beslissen welke kleur het beste aansluit op jouw nagel. Op deze manier kan jouw teennagel voor een gedeelte, of zelfs helemaal gecorrigeerd of gerepareerd worden. We gaan het mooie weer weer tegemoet, en zo kunnen we er samen voor zorgen dat je zorgeloos je teenslippers kunt dragen en je weer trots kunt zijn op je mooie voeten. Deze mogen gezien worden!

Wanneer een nagelreparatie:

  • Bij het ontbreken van een gedeeltelijke nagel;
  • Vervormde nagels corrigeren;
  • Een beschermlaag aanbrengen bij versplinterde of beschadigde nagels;
  • Missende nagelhoeken opvullen;
  • Begeleiding en behandeling van ingegroeide nagels;
  • Begeleiding van de groei van de nagel na het verliezen van de nagel door trauma (bijvoorbeeld door een blauwe nagel);
  • Het opknappen van schimmelnagels;
  • Het versterken van zwakke nagels.

 

Wil jij ook graag weer mooie teennagels, neem dan contact met ons op en maak snel een afspraak.

 

E-mailen
Bellen
Map