Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Doe het zelf pedicure

Belos Pés Pedicure biedt allerlei doe-het-zelf pedicure producten tegen scherpe prijzen aan.
Het assortiment is nog beperkt, maar we werken er hard aan om dit uit te breiden.


Voetverzorgingsproducten

Producten van zijn in de pedicuresalon uitsluitend verkrijgbaar na een pedicurebehandeling.  

BrazzCare - 2 kits

€6,95

De Brazzcare Pedicure Kit bevat een verkwikkend voetenbad voor ontspanning, een fijne pedicurevijl voor het verwijderen van eelt en ruwe plekken, en een voedende voetencrème voor een perfecte afwerking. Deze complete set biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze pedicure-ervaring thuis.BrazzCare - 4 kits

€12,95

De Brazzcare Pedicure sokken Kit bevat een verkwikkend voetencrème voor ontspanning, een fijne pedicurevijl voor het verwijderen van eelt en ruwe plekken, en een voedende voetencrème voor een perfecte afwerking. Deze complete set biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze pedicure-ervaring thuis.

WandelWol 20gr

€8,95


Wol met lanoline, van het merinoschaap, staat bekend om zijn natuurlijke en helende eigenschappen. Het is heilzaam voor eczeem door de hydraterende en verzachtende werking. Voor blaren fungeert het als een natuurlijke bescherming, terwijl het ook als een effectieve antidruk werkt. 

Paraffinewas voor voeten

€11,95

Paraffinewas voor voeten met vochtinbrengende eigenschappen biedt een luxueuze behandeling voor droge, vermoeide voeten. De bijgeleverde plastic zakken zijn magnetronbestendig, waardoor je eenvoudig een verwarmende ervaring creëert. Deze wegwerpbare plastic zakken sluiten de vochtinbrengende laarsjes strak af, waardoor de warmte en voedende werking van de paraffinewas optimaal worden benut. Geniet van een spa-achtige hydraterende behandeling in het comfort van je eigen huis, terwijl de heerlijke geur van de paraffinewas zorgt voor een ontspannende atmosfeer.Pedicure kniptang

€8,95

Een pedicure teennagelkniptang voor thuisgebruik biedt precisie en comfort. Met scherpe snijbladen en een ergonomisch ontwerp is het gemakkelijk te hanteren, waardoor het knippen van teennagels een moeiteloze gaat. Deze handige tang maakt thuispedicures efficiënt en professioneel, waardoor je gemakkelijk voor goed verzorgde teennagels kunt zorgen.

.

Nageknipper met opvangbakje

€11,95


Een teennagelknipper met nagelopvangbakje is uiterst handig. Het ingebouwde opvangbakje voorkomt rommel door de afgeknipte nagels op te vangen, waardoor je moeiteloos en netjes je teennagels kunt knippen. Dit handige ontwerp maakt de nagelverzorging snel en gemakkelijk. Naast de twee nagelknippers bevat deze set een fijne vijl.

.

Sokken teenscheider

€9,--

Een sokken teenscheider met badstoflusjes is hulpmiddel dat comfort biedt. De badstoflusjes zorgen voor een zachte scheiding tussen de tenen, waardoor wrijving wordt verminderd en luchtcirculatie wordt bevorderd. Dit bevordert niet alleen het algemene comfort, maar helpt ook bij het voorkomen van huidirritaties, eelt en likdoorns. Het zorgt voor ontspannen voeten, en maakt het dragen van sokken een plezierige ervaring.

E-mailen
Bellen
Map