Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Hoe Belos Pés Pedicure omgaat met coronamaatregelen

Vanaf 11 mei 2020 zijn we na de grootste coronaperikelen gelukkig weer open. Dat hebben we meteen geweten na 2 maanden lockdown voor de contactberoepen. De maand mei was direct na de opening ongekend druk voor ons en het was dan ook even flink de zeilen bijzetten. Nu, halverwege juni, zitten we weer redelijk in wat rustiger vaarwater waarin het weer een beetje te behappen is en dat geeft mij de gelegenheid om hier eens helder te beschrijven hoe we in de prakrijk omgaan met de corona maatregelen.

Corona maatregelen pedicurepraktijk

We hebben er alles aan gedaan om zo veilig mogelijk te kunnen werken in zowel de pedicure salon als de pedicure aan huis. De maatregelen/protocollen die wij volgen zijn:

1.     Tijdens contactmomenten / pedicure behandeling met de klant wordt er consequent gebruik gemaakt van mondkapjes.

2.     Tijdens contactmomenten / pedicure behandeling met de klant gebruikt de pedicure latex handschoentjes.

3.     Voor en na de pedicure behandeling wordt alle grondig ontsmet met desinfectiemiddel.

4.     Na elke pedicure behandeling wordt de pedicure stoel verschoond / voorzien van nieuwe afdekfolie.

5.     Verder hanteert Belos Pés Pedicure het protocol dat Provoet heeft aangereikt waarmee pedicures kunnen voldoen aan de wettelijke maatregelen van het RIVM.

Poster Provoet

Provoet, de landelijke branche organisatie voor de pedicure, heeft een handige poster “corona onder controle” ontwikkeld waarmee je in een oogopslag kunt zien wat de regels zijn en waar we ons aan houden. Deze poster hangt aan de deur in de salon en de poster sturen wij mee in de e-mail bij een afspraakbevestiging.

Zie hier de poster die wij gebruiken:
 


Belos Pés Pedicure openingsactie

We hebben vanaf de opening met de nieuwe corona maatregelen een actie die loopt tot 21 juni 2020 waarbij iedereen een gellakbehandeling kan krijgen voor de helft van het geld als er een basisbehandeling wordt geboekt. De respons hierop is erg groot en we overwegen dan ook om de actie voor de hele zomer voort te zetten. Dus hou het in de gaten! Wordt vervolgd….;)
Wil je meer weten over een gellakbehandeling? Lees hier alles over wat je kunt verwachten van een gellakbehandeling bij Belos Pés Ommen

Mocht je vragen hebben over alle coronamaatregelen die wij hanteren neem dan gerust contact op voordat je een afspraak maakt.

Nalva hoopt iedereen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in de salon of aan huis bij jou thuis. 

E-mailen
Bellen
Map