Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

De voordelen van een gezonde scrub met Copaiba olie

Een scrub met Copaiba olie biedt een unieke en verfrissende ervaring voor je huid. Lees hier waarom een scrub met Copaiba olie gezond is en aan te raden is voor je huid.

De helende werking van Copaiba olie

Copaiba olie wordt gewonnen uit de hars van Copaifera bomen, die voornamelijk groeien in de Amazone van Brazillië. Deze olie staat al eeuwenlang bekend om zijn goede eigenschappen voor de huid en wordt vaak gebruikt in traditionele geneeskunde. Volgens wetenschappelijke onderzoeken toont Copaiba olie antibacteriële, antiparasitaire, antineoplasctische en ontstekingsremmende werking.

Waarom een scrub met Copaiba olie gezond is voor je huid

  1. Ontstekingsremmend: Copaiba olie staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van  ontstekingen en roodheid, wat toepasbaar is voor mensen met een geïrriteerde of licht gewonde huid.
  2. Antimicrobieel: De olie heeft krachtige antimicrobiële eigenschappen en kan helpen bij het bestrijden van bacteriën en schimmels op de huid. Dit is vooral gunstig voor mensen die vatbaar zijn voor schimmelinfecties of onaangename voetgeuren.
  3. Hydraterend: Copaiba olie heeft de mogelijkheid om de huid diep te hydrateren en te voeden. Het helpt bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.
  4. Pijnstillend: Vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen kan Copaiba olie helpen bij het verminderen van pijn en ongemak aan de huid. Het kan een kalmerend effect hebben en spierspanning verminderen.
  5. Revitaliserend: Copaiba olie werkt revitaliserend. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en het helpt het verminderen van tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de textuur en het herstellen van de natuurlijke glans van de huid.

Waarom een scrub met Copaiba Olie van Nalvina Bodycare?

Nalvina Bodycare heeft zowel een eigen voet- als lichaamscrub die speciaal is geformuleerd met Copaiba olie. Hier een uitleg over wat deze scrub zo bijzonder maakt:

  1. Natuurlijke Ingrediënten: De scrub van Nalvina Bodycare bevat alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder Copaiba olie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke chemicaliën die nog wel eens in huidverzorgingsproducten voorkomen.
  2. Diepe Reiniging: De scrub bevat fijne exfoliërende deeltjes die dode huidcellen zachtjes verwijderen en de huid grondig reinigen. Copaiba olie helpt vervolgens bij het herstellen van de huid en het behouden van de vochtbalans.
  3. Verfrissende Geur: Copaiba olie heeft een aardse en rustgevende geur die je een gevoel van ontspanning geeft terwijl je je lichaam verzorgt.
  4. Duurzaamheid: Nalvina Bodycare zet zich in voor duurzaamheid en ethische productie. Ze streven ernaar om hun producten te maken met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen.

Hoe te gebruiken:

Gebruik de scrub regelmatig als onderdeel van je huidverzorging. Breng een kleine hoeveelheid aan op de (natte) huid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. 

Conclusie:

Een scrub met Copaiba olie is een goede toevoeging als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om je huid te verzorgen. De voordelen van Copaiba olie, gecombineerd met de zorgvuldig samengestelde formule, maken dit product een must-have voor iedereen die een gezondere huid wil hebben. Geniet van het gevoel van vernieuwde frisheid en comfort die deze scrub je brengt.


E-mailen
Bellen
Map