Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Maak gebruik van de nieuwe agendaplanner van Belos Pés Pedicure!

Een goede planning stelt ons in staat om onze kostbare tijd optimaal te benutten en ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Belos Pés Pedicure vanaf nu een nieuwe en superhandige agendaplanner in gebruik heeft genomen om jouw ervaring bij ons nog beter te maken!
Maak hier online je afspraak met de


Wat kun je verwachten van onze nieuwe agendaplanner?

Onze nieuwe agendaplanner is ontworpen met het oog op jouw gemak en efficiëntie. Er zijn tal van handige functies toegevoegd om je te helpen bij het plannen van je pedicure-afspraken:

1. Overzichtelijke Tijdsduur en Kosten
Het is nu eenvoudig om de beschikbare behandeltijden te bekijken en in te plannen met jouw eigen agenda. Bij elke beschikbare tijd zie je meteen hoe lang de behandeling duurt en wat de kosten zijn. Zo kun je snel de optie kiezen die het beste bij jou past.

2. Bevestigings- en Herinneringsmeldingen
Nadat je jouw afspraak hebt gepland, ontvang je direct een bevestigingsmail. Geen twijfels meer of je afspraak goed is geregistreerd! Maar dat is nog niet alles - we begrijpen dat het soms lastig kan zijn om afspraken te onthouden. Daarom sturen we je ook 48 uur voor jouw afspraak een herinneringsmail om ervoor te zorgen dat je jouw afspraak niet vergeet.

3. Optionele SMS-meldingen
Als je graag op de hoogte blijft via tekstberichten, kun je er ook voor kiezen om notificaties per SMS te ontvangen. Op die manier ben je altijd op de hoogte van je afspraken, zelfs als je e-mail niet direct bij de hand hebt.

Hoe werkt het?

Onze nieuwe agendaplanner is uiterst gebruiksvriendelijk. Hier is een kort overzicht van hoe je jouw pedicure-afspraak kunt plannen:
1. Ga naar onze website en gebruik de Widget “Afspraak Maken”
2. Kies de gewenste behandeling en bekijk de beschikbare tijden.
3. Selecteer de datum en tijd die het beste bij jou past en bekijk meteen de behandelduur en kosten.
4. Bevestig je afspraak en je ontvangt direct een bevestigingsmail.
5. Als je wilt, kun je ook kiezen voor SMS-notificaties voor extra herinneringen.

Waarom de agendaplanner van Belos Pés Pedicure?

Met de nieuwe agendaplanner kun je vertrouwen op een snelle en efficiënte tool voor het plannen en het onthouden van je afspraak.
Bij Belos Pés Pedicure streven we er altijd naar om jou de beste service te bieden, en met deze nieuwe tool maken we het nog beter.
Online een afspraak maken met Belos Pés Pedicure

E-mailen
Bellen
Map