Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Gellak 

Wist je dat je voor een gel nagellak voor op je teennagels of vingernagels ook terecht kunt bij Belos Pés Pedicue in Ommen?

Mogelijke gellak behandelingen zijn: Gellak basic, gellak nail art en gellak glitterfade.

Hier een diavoorstelling van mogelijke gellak behandelingen bij Belos Pés Pedicure:

  • Nails 2 color
  • Nails blue + painting
  • Nails green + glitterfade
  • Nails multicolor
  • Nails white + glitterfade
  • Nails white + painting


Voordelen van een gellak 

Je kent dat wel, je hebt je (teen)nagels net netjes gelakt, en binnen een paar dagen is de nagellak zo beschadigd zodat je het er weer af kunt halen en weer opnieuw kunt beginnen. Met een gellak hoeft dit niet. Een gellak kan namelijk weken meegaan, zonder dat je het bij moet werken. Een gellak kan namelijk wel tegen een stootje, en dat is ideaal. Twee tot drie weken heb je een prachtige nagellak op je tenen. 
Nadelen van een gellak 

Nou moet ik je eerlijk bekennen dat ik niet veel nadelen kan noemen. Het enige waar ik op kwam, is dat je bij een gellak op een gegeven moment de uitgroei gaat zien. Dat houdt eigenlijk alleen maar in dat de nagel gaat groeien en je dus een randje nagel zult gaan zien onder de lak. Maar, de nagels van je tenen groeien veel minder snel als de nagels van je handen. Dus veel uitgroei zul je op je teennagels niet zien. 
Laat het door je pedicure doen 

Natuurlijk kun je gewoon zelf je teennagels lakken, maar een gellak werkt net even wat anders en vergt veel meer tijd en kunde. Het is daarom prettiger voor jezelf om het door een pedicure te laten doen zoals Belos Pés Pedicure in Ommen. Nalva kan je bijvoorbeeld eerst een fijne behandeling geven zodat je voeten en nagels er mooi en verzorgd uit zien, en daarna de gellak aanbrengen. Zo kun je optimaal genieten van je mooie teennagels. 

Hoe werkt het

Een gellak droogt van zichzelf heel langzaam, en daarom gebruikt een pedicure een speciale UV of LED lamp waarin de nagels binnen enkele seconden drogen. Een gellak wordt in meerdere lagen aangebracht waardoor de nagel ook vele maren sterker is. Het lastige hiervan is dat de gellak niet heel makkelijk te verwijderen is. Je kunt dit thuis zelf doen, maar het is prettiger om dit door je pedicure te laten doen. Er gaat namelijk nog wat tijd en werk in zitten, en je wilt je eigen nagels natuurlijk niet beschadigen. 

Verschillende soorten gellak

Misschien denk je wel dat een gellak wat beperkter is als een gewone nagellak. Maar niets is minder waar! De gellak is er in vele verschillende kleuren en soorten zoals mat, glans, glitter of 3D effect. Je kunt er alle kanten mee op. Ook zijn er verschillende soorten sjablonen voor te krijgen. Dit maakt je lakje net even wat meer af. Kom je er zelf even niet uit, dan kan Belos Pés je altijd adviseren welke kleur het beste bij jou past. 

De trends van lente/zomer

Deze lente/zomer staat in het teken van de felle en opvallende kleuren. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan roze, rood maar ook aan stralend wit. Wat ook helemaal in is, is de french manicure maar dan net even anders. Dus nee, niet met een wit randje, maar juist met een leuk rood of roze randje. Kies voor de rest van de nagels een kleur die er bij past. Je kunt dan bijvoorbeeld een tint lichter gebruiken. Ook de strass steentjes zijn weer helemaal hot, maar of dit heel handig is voor op je teennagels, dat denk ik niet. Wat ook nog steeds trendy is, zijn de pastel kleuren. Die kunnen eigenlijk altijd. Dus voor deze lente/zomer zijn de kleuren fel roze en rood, wit, pastel en tropisch oranje de kleuren voor je nagels.

Andreia Professional Gellak

Belos Pés werkt met het merk Andreia Professional. Belos Pés heeft voor dit merk gekozen omdat ze de belofte daadwerkelijk nakomen. Ze garanderen namelijk 3 weken lang mooie nagels, en dat is zeker het geval. Zelfs na 4 weken ziet het er nog goed uit.

Manicure Professional Andrea Beight zegt het volgende over het merk: "Andreia Professional heeft een uitstekend aanbod aan kleuren, ze vervagen of krimpen NIET. De speciaal afgeronde kwasten maakt het lakken makkelijker, je kunt hiermee elk nagellengte en/of vorm mee lakken.” 
Prijzen

Een gellak aanbrengen? Bekijk hier alle behandelingen en tarieven.

Wil je graag goed voor de dag komen met mooi gelakte nagels?  Boek nu snel je afspraak bij Belos Pés Pedicure Ommen
Wil je liever zelf hobbyen met gellak? Hier kun je zelf Andreia Professional Gellak kopen in Nederland.


E-mailen
Bellen
Map