Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Belos Pés Pedicure bestaat twee jaar!

Wie jarig is, trakteert! In de maand oktober verspreiden wij de speciale actie folder naar aanleiding van het tweejarig bestaan van Belos Pés Pedicure. Lever je deze actie folder in bij Belos Pés Pedicure, in de maanden november of december, dan ontvang je maar liefst 30% korting op één van de pedicure behandelingen in de salon.

Waarom een behandeling? 

Vaak vergeten we onze voeten, en dat terwijl ze zoveel werk voor ons verrichten. Voeten dragen je hele lichaam en brengen je van A naar B. Vaak in iets te krappe schoenen, waardoor er problemen kunnen ontstaan. Deze wil je liever voorkomen dan genezen. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk om je voeten goed te verzorgen en één keer in de zoveel tijd een bezoekje brengen aan de pedicure. Ook is goed schoeisel heel belangrijk om klachten te voorkomen. Wil je hier nou meer informatie of advies over, neem dan contact met mij op.

Wat doet Belos Pés?

Wanneer je aan ‘pedicure’ denkt, denk je al gauw aan allerlei voetproblemen. Uiteraard kun je bij ons terecht met likdoorns, kloven, schimmelnagels, ingegroeide teennagels, eelt en allerlei andere vervelende voetproblemen. Echter, wij bieden ook verschillende ontspannende behandelingen aan. En nog fijner is om de behandelingen met elkaar te combineren. Heb je advies nodig over het thuis verzorgen van je voeten, dan geef ik je deze graag. 

Welke behandelingen biedt Belos Pés? 

Ik bied zowel esthetische als ontspannende behandelingen. Ook lak ik de nagels van de voeten en van de handen en kun je kiezen uit gewone nagellak of gellak. Hier een kleine overzicht van de behandelingen die Belos Pés Pedicre Ommen biedt: 


Esthetische behandelingen

Spa Pedicure

Nagels lakken (hand/voet)

Ingegroeide nagels

Voetscrub

Nagellak aanbrengen

Nagels knippen/vijlen

Voetmasker

Gellak aanbrengen

Kalknagels

Voetmassage

Nagellak verwijderen

Eelt verwijderen

Voetbad

Gellak verwijderen

LikdoornsNagelomgeving reinigenKlovenNagelreconstructieWat kun je verwachten?

Ik neem de tijd voor elke klant en zal elke klant voorzien van kundig advies. Ik sta voor klantvriendelijkheid en ik vind het belangrijk dat elke klant met een goed gevoel naar huis gaat. Ik zal mijn best doen om je zo ontspannen mogelijk te laten voelen tijdens een behandeling en er voor zorgen dat je uiteindelijk klachtenvrij bent. Heb je voetklachten die ik onverhoopt niet kan verhelpen, dan zal ik je doorverwijzen naar een specialist of arts. Omdat ik alle klanten zo goed mogelijk van dienst wil zijn, zorg ik er voor om mijn kennis en kunde up to date te houden middels trainingen en cursussen. 

Afspraak maken?

Ben jij ook toe aan een heerlijke ontspannende pedicure behandeling, wil je mooi gelakte nagels, of heb je last van voetklachten? Maak dan snel een afspraak en vergeet de folder niet mee te nemen naar de pedicure salon!


E-mailen
Bellen
Map