Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Zijn jouw voeten al lente-klaar? 

Helende werking van de bananenschil 

Uit onderzoek is gebleken dat de schil van een banaan vol zit met aminozuren en vitaminen wat er voor zorgt dat de huid van je voeten weer lekker zacht worden. Wat je moet doen om jouw voeten weer babyzacht te maken is het volgende; wrijf met de binnenkant van de bananenschil over je voetzolen. Daarna is het van belang dat je de werkzame stoffen even zijn werk laat doen door het te laten intrekken. Was je voeten en droog ze goed af. Doe dit een paar dagen achter elkaar en je merkt dat je voeten steeds zachter worden. 

Maak een bananenmasker 

Om je voeten nog meer te verwennen kun je je voeten en heerlijk bananenmasker geven. Prak een rijpe banaan en smeer je voeten in met je zelf gemaakte masker. Laat het masker zo’n tien tot vijftien minuten intrekken en spoel je voeten daarna af met lauwwarm water. Hierna week je je voeten vijf minuten in koud water en droog ze af. Smeer je voeten nog even lekker in met een voeten crème en jouw voeten zullen helemaal klaar zijn voor de lente! 

Geen rijpe banaan?

Heb je nou geen rijpe banaan in huis, dan hebben wij een trucje voor je die je kunt gebruiken om de banaan binnen een uur rijp te krijgen. Leg een banaan met schil op een bakplaat in de oven en bak deze een uur op 150ºC. Nadien laat je deze afkoelen in de koelkast, en de banaan is klaar voor gebruik! 

 

Te ingewikkeld om zelf te doen?

Bij Belos Pés Pedicure kun je ook terecht voor een Spa pedicure. Laat u verwennen met een voetmasker om weer heerlijk zachte voeten te krijgen. Nalva helpt u graag. Naast een voetmasker kun je ook kiezen voor een voetbad, voetscrub of een voetmassage die ook erg in de smaak valt.

E-mailen
Bellen
Map