Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Spa pedicure 

Heb je buiten een basis pedicure behandeling behoefte aan wat meer dan alleen de basisverzorging voor je voeten, en houd je ervan om eens lekker in de watten gelegd te worden? Kies dan voor een Spa pedicure behandeling of een combinatie van de Spa pedicure behandelingen. Deze luxe behandelingen voor je voeten geven net dat extra beetje verzorging voor je voeten, zodat je er weer even lekker tegenaan kunt.

De Spa Pedicure behandelingen bestaan uit:

• Voetbad
• Voetscrub
• Voetmasker
• Voetmassage
• Voetcrème 

Voetbad

Een voetbad is erg belangrijk voor het verzorgen van je voeten. Voeten zitten de hele dag opgesloten in schoenen en sokken en daarom is het juist goed om ze weer lekker schoon en zacht te maken, maar ook om je voeten te laten ontspannen en tot rust te laten komen. Een voetbad stimuleert de bloedsomloop, waardoor je minder kans hebt op aderverkalking, maar het doet ook wonderen bij kalknagels of zweetvoeten. Het is van belang dat een voetbad niet te heet is en daarom gebruiken wij altijd lauwwarm water. Dit is beter voor je voeten. Een voetbad moet je niet te lang nemen, maximaal zo’n tien minuten. Dat heeft te maken met het feit dat de huid anders te week wordt en dan is de kans op wondjes en infecties groter.

Voetscrub

Nadat de voeten lekker schoon zijn geworden in het voetbad, gebruiken we de voetscrub. Hiermee worden dode huidcellen en overtollig eelt verwijderd waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen weer worden gestimuleerd. Hierdoor worden de verzorgende producten (zoals het voetmasker of de voetcrème) beter in de huid opgenomen. Wrijving tussen de huid en de schoen versnelt de vorming van eeltplekken en door regelmatig je voeten te scrubben kun je dit voorkomen. De scrub wordt heerlijk in gemasseerd, waardoor de doorbloeding in de voeten gestimuleerd wordt en dit meteen een lekker ontspannen gevoel geeft. De scrub geeft meteen een goede boost aan de huid door de hoogwaardige ingrediënten. Na de scrubbehandeling zullen je voeten zeer zacht aanvoelen. 

Voetmasker

Na de scrub laten we de voeten even lekker bijkomen door een ontspannen voetmasker aan te brengen. Het masker laten we ongeveer 10 minuten goed intrekken. Onze intens voedende en hydraterende voetmaskers zorgen er voor dat de huid van je voeten goed gevoed worden en soepel en zacht aanvoelen. Het verzacht droge en ruwe voeten en zelfs barstjes in de hielen. Het zorgt voor een grondig herstel. De actieve ingrediënten zullen worden opgenomen en de afvalstromen zullen worden afgevoerd. 

Voetmassage

Sommige mensen kunnen niet zo goed tegen een voetmassage. In de meeste gevallen wordt een voetmassage dan te zacht uitgevoerd, waardoor het als kietelen aanvoelt. Dat is niet de bedoeling, en hiermee bereiken we ook niets. We willen juist de doorbloeding in de voeten stimuleren en hiermee de energiestromen en het zenuwstelsel bevorderen. Een voetmassage kan ook verlichting bieden aan hoofdpijn, pijnlijke en vermoeide voeten, pijn in de schouders en nek, spijsverteringsklachten, koude voeten of benen en slapeloosheid. Deze verlichting is helaas wel tijdelijk, maar vaak helpt dat beetje extra ontspanning al. Bij een voetmassage worden er vaak vloeiende bewegingen gebruikt zoals het kneden en strijken met een bepaalde druk. Deze massage blijft oppervlakkig en is niet pijnlijk. Na een massage is het van belang dat je veel water drinkt om op die manier de afval- en gifstoffen je lichaam uit te werken. Wanneer je dit niet doet kunnen de schadelijke stoffen zich weer ophopen en kun je weer klachten krijgen.

Voetcrème

Ten slotte sluiten we de behandeling af met een voetcrème. Na de massage worden de voeten eerst goed afgedroogd en hierna wordt er een heerlijke voedende en hydraterende voetcrème aangebracht. De crème wordt zachtjes in gemasseerd totdat deze volledig opgenomen is door de huid. De crème zorgt voor een diepe hydratatie van de huid, zodat de voeten lekker zacht en soepel aanvoelen na de behandeling. 

Thuis

Na de Spa Pedicure behandeling stap je heerlijk ontspannen uit de behandelstoel en kunnen je voeten er weer even lekker tegenaan. Maar eigenlijk is het belangrijk om deze behandelingen ook regelmatig thuis uit te voeren, zodat je de huid van je voeten op peil kunt houden. Deze behandelingen (voetbad, voetscrub, voetmasker voetmassage en voetcrème) kun je met degelijk advies ook gemakkelijk thuis uitvoeren. Kies voor de handige DIY Spa pedicure kit met crème sokken van BrazzCare. In deze sokken is een hydraterende crème verwerkt voor een heerlijk ontspannen Spa voor je voeten en is gemakkelijk thuis te gebruiken. Laat je adviseren door de pedicure over welke producten je het beste kunt gebruiken en die het beste bij jouw huid passen. Hoe je jezelf een voetmassage kunt geven lees je bijvoorbeeld hier Jezelf een voetmassage geven voor je gaat slapen


E-mailen
Bellen
Map