Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Over Belos Pés Pedicure

 

 

Over mij 

 

Mijn naam is Nalva Carvalho. Ik ben woonachtig in Ommen en ik ben 39 jaar. In mei 2017 heb ik het erkende branchediploma Pedicure met goede resultaten behaald. Zowel in theorie als in praktijk heb ik veel geleerd en kan ik zeggen dat ik vakbekwaam ben. Verder houd ik mijn kennis en kunde constant up to date door het volgen van trainingen en cursussen, zodat ik pedicure behandelingen op hoog niveau kan blijven geven. Naast de "gewone" pedicure behandelingen ben ik ook gespecialiseerd in gellak behandelingen voor zowel op de handen als voeten. 

 

Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan en voetverzorging is mijn passie. Het werken als pedicure is voor mij dus de ideale combi. Het geeft mij voldoening om mensen van voetklachten af te helpen en met mooie verzorgde voeten weer pijnvrij verder te laten lopen. Ik geef ook graag preventief advies om voet en nagelproblemen te voorkomen. 

 

Over Belos Pés Pedicure

 

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen ambulant pedicurebedrijf te starten in Ommen. Belos Pés Pedicure is op 1 november 2018 opgericht. Na het succes van Belos Pés Pedicure "aan huis" hebben we een (thuis)pedicuresalon ingericht waar iedereen terecht kan voor een pedicure behandeling. Sindsdien kan men bij Belos Pés kiezen voor een pedicure behandeling aan huis (bij u thuis) of een pedicure behandeling in de pedicuresalon.


Na 5 jaar in de thuissalon vele klanten te hebben mogen ontvangen zijn we per 1 januari 2024 verhuisd naar een grotere praktijkruimte aan de Vermeerstraat 1 in Ommen waar de pedicuresalon is gevestigd. Ik zit nog steeds boordevol energie en heb veel zin om Belos Pés pedicure verder op de kaart te zetten, nieuwe mensen te ontmoeten en vele pedicure behandelingen uit te voeren. 


Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke eisen voor hygiëne en arbeidsomstandigheden, daarbij werk ik alleen met professionele materialen en producten. Belos Pés Pedicure is lid van de brancheorganisatie "Provoet" voor pedicures en is tevens verzekerd bij Provoet. Mijn Provoet lidmaatschapsnummer is 317369. Voor meer informatie over Provoet kun je terecht op de website Provoet.nl.

 

Amazonia scrub

 

Belos Pés Pedicure gebruikt een eigen ontwikkelde voetscrub. De voetscrub gebruiken wij voor voetmassage behandelingen.

 

De olie heeft positieve effecten op de huid. De huid verjongt en wordt weer glad en strak door de olie. Daarnaast helpt het tegen eczeem, psoriasis en jeugdpuistjes.
De voetscrub bevat een geheime essentiële olie welke gebruikt wordt in de klassieke geneeskunde van de inheemse bevolking in de amazone. De Amazone is tevens het gebied in Noord-oost Brazilië waar uw behandelaar Nalva geboren en getogen is. Nalva heeft nog altijd nauwe banden met de plaatselijke bevolking en blijft de goede contacten onderhouden.De bevolking heeft met de duurzame winning van de olie werk waar zij inkomsten uit halen. Van elk flesje dat Belos Pés Pedicure verbruikt of verkoopt wordt €1,- geschonken aan het Wereld Natuur Fonds voor de bescherming van de Amazone in Brazilië. Het schitterende gebied wordt hiermee dus ook nog eens beschermt via het Wereld Natuur Fonds.

 

 

Samengevat draagt u met een voetmassage bij Belos Pés Pedicure bij aan de bescherming van de jungle in het prachtige amazone gebied van Brazilië.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een pedicure behandeling? Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. 

Ik hoor graag of ik je van dienst kan zijn!

Hartelijke groet,Nalva Carvalho,

Jouw pedicure aan huis of in de salon!

E-mailen
Bellen
Map