Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Over Belos Pés Pedicure

 

Corona maatregelen in de praktijk

Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke coronamaatregelen en zal er alles aan doen om zo veilig mogelijk te werken. Dit betekent dat Belos Pés tijdens contactmomenten met klanten consequent gebruik maakt van mondkapjes, handschoentjes en desinfectiemiddel.

Mocht je vragen hebben over de werkwijze van Belos Pés Pedicure de komende tijd, dan kun je je vragen altijd stellen alvorens een afspraak te maken.

Over mij 

Mijn naam is Nalva Carvalho. Ik ben woonachtig in Ommen en ik ben 35 jaar. In mei 2017 heb ik het erkende branchediploma Pedicure met goede resultaten behaald. Zowel in theorie als in praktijk heb ik veel geleerd en kan ik zeggen dat ik vakbekwaam ben. Verder houd ik mijn kennis en kunde constant up to date door het volgen van trainingen en cursussen, zodat ik pedicure behandelingen op hoog niveau kan blijven geven. Voor 2022 heb ik gepland om de opleiding "Pedicure Risicovoet" te volgen. Naast de "gewone" pedicure behandelingen ben ik ook gespecialiseerd in gellak behandelingen voor zowel op de handen als voeten. 

Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan en voetverzorging is mijn passie. Het werken als pedicure is voor mij dus de ideale combi. Het geeft mij voldoening om mensen van voetklachten af te helpen en met mooie verzorgde voeten weer pijnvrij verder te laten lopen. Ik geef ook graag preventief advies om voet en nagelproblemen te voorkomen. 

Naast de reguliere pedicure werkzaamheden voor Belos Pés Pedicure werk ik ook als pedicure vrijwilliger bij het "Vechtgenotenhuis" in Ommen en doe ik graag iets terug voor de samenleving.


Over Belos Pés Pedicure

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen ambulant pedicurebedrijf te starten in Ommen. Belos Pés Pedicure is op 1 november 2018 opgericht. Na het succes van Belos Pés Pedicure "aan huis" is er sinds september 2019 een compleet nieuwe thuis pedicure salon ingericht waar iedereen terecht kan voor een pedicure behandeling. Vanaf heden kan men bij Belos Pés dus kiezen voor een pedicure behandeling aan huis (bij u thuis) of een pedicure behandeling in de thuis pedicure salon. Ik zit nog steeds boordevol energie en heb veel zin om Belos Pés pedicure verder op de kaart te zetten, nieuwe mensen te ontmoeten en vele pedicure behandelingen uit te voeren. 

Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke eisen voor hygiëne en arbeidsomstandigheden, daarbij werk ik alleen met professionele materialen en producten.

Belos Pés Pedicure is lid van de brancheorganisatie "Provoet" voor pedicures en is tevens verzekerd bij Provoet. Mijn Provoet lidmaatschapsnummer is 317369. Voor meer informatie over Provoet kun je terecht op de website Provoet.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een pedicure behandeling? Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. 

Ik hoor graag of ik je van dienst kan zijn!

Hartelijke groet,

Nalva Carvalho,
Jouw pedicure aan huis of in de salon!

 
 
 
E-mailen
Bellen