UA-129780353-1
Belos Pés pedicure
Wellness voor uw voeten!

Over Belos Pés

 

 

Over mij

Mijn naam is Nalva Carvalho. Ik ben woonachtig in Ommen en ik ben 34 jaar. In mei 2017 heb ik het erkende branchediploma Pedicure met goede resultaten behaald. Zowel in theorie als in praktijk heb ik veel geleerd en kan ik zeggen dat ik vakbekwaam ben. Verder houd ik mijn kennis en kunde constant up to date door het volgen van trainingen en cursussen, zodat ik pedicure behandelingen op hoog niveau kan blijven geven. Voor 2019 heb ik gepland om de opleiding "Pedicure Risicovoet" te volgen. Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan en voetverzorging is mijn passie. Het werken als pedicure is voor mij dus de ideale combi. Het geeft mij voldoening om mensen van voetklachten af te helpen en met mooie verzorgde voeten weer pijnvrij verder te laten lopen. Ik geef ook graag preventief advies om voet en nagelproblemen te voorkomen.

Over Belos Pés

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen ambulant pedicurebedrijf te starten in Ommen. Belos Pés Pedicure is op 1 november 2018 opgericht. Aan mijzelf de taak om het tot een succes te maken. Ik zit in ieder geval boordevol energie en heb veel zin om Belos Pés pedicure op de kaart te zetten, nieuwe mensen te ontmoeten en vele pedicure behandelingen uit te voeren. 

Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke eisen voor hygiëne en arbeidsomstandigheden, daarbij werk ik alleen met professionele materialen en producten.

Belos Pés Pedicure is lid van de brancheorganisatie "Provoet" voor pedicures en is tevens verzekerd bij Provoet. Mijn Provoet lidmaatschapsnummer is 317369. Voor meer informatie over Provoet kunt u terecht op de website Provoet.nl.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling? Op de contactpagina vindt u mijn contactgegevens. 

Ik hoor graag of ik u van dienst kan zijn!

Hartelijke groet,

Nalva Carvalho, uw pedicure aan huis                                                                                                                             
 
 
Opbellen
E-mail