Belos Pés pedicure
Wellness voor jouw voeten!

Welkom bij Belos Pés Pedicure

Jouw pedicure in Ommen!  

Corona Maatregelen in de praktijk

Belos Pés Pedicure houdt zich aan de wettelijke coronamaatregelen en zal er alles aan doen om zo veilig mogelijk te werken. Dit betekent dat Belos Pés tijdens contactmomenten met klanten consequent gebruik maakt van mondkapjes, handschoentjes en desinfectiemiddel.

Mocht je vragen hebben over de werkwijze van Belos Pés Pedicure de komende tijd, dan kun je je vragen altijd stellen alvorens een afspraak te maken.

Op deze website kun je bekijken wat Belos Pés Pedicure te bieden heeft aan pedicure behandelingen.

Belos Pés Pedicure is sinds 1 november 2018 actief als pedicure aan huis in Ommen en omgeving. Sinds september 2019 is het ook mogelijk om voor een pedicure behandeling in de volledig nieuw ingerichte thuis pedicure salon van Belos Pés in Ommen te komen. Er kan dus gekozen worden voor een pedicure behandeling bij jou thuis of in de salon.

Belos Pés betekent vertaald uit het Portugees "Mooie voeten" en dat is waar Belos Pés Pedicure voor staat; zorgen voor mooie gezonde voeten!

Nalva Carvalho, gediplomeerd pedicure, helpt je graag met specialistische voetverzorging behandelingen bij veelvoorkomende voetproblemen zoals: ingegroeide teennagels, kalknagels, eelt, likdoorns of kloven, zodat je weer pijnvrij kunt lopen.

Voor een Spa pedicure kun je ook bij Belos Pés Pedicure terecht. Geniet van een heerlijk voetbad, voetscrub, voetmasker of voetmassage. Je voeten zijn het waard! 

Ook voor een gellak behandeling (op zowel voeten als handen) ben je bij Belos Pés in Ommen aan het juiste adres. Er is keuze uit 25 verschillende kleuren en er worden regelmatig nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. Bekijk onderaan deze pagina de video voor november 2021 een impressie van de gellak kleuren en het resultaat van een gellak behandeling.

Voor een pedicure behandeling hoef je niet per se naar een salon toe. Belos Pés werkt naast de thuissalon ook als ambulant pedicure en kan gewoon op afspraak bij jou thuis komen.

Daarnaast geeft Belos Pés elke dinsdag pedicure behandelingen op locatie bij schoonheidssalon Janny's Cosmetics in Ommen.

Op de contactpagina vind je alle informatie voor het maken van een afspraak.Gellak video impressie; kleuren en resultaat:

 

 
 
 
E-mailen
Bellen